fredag den 11. juni 2010

Dressurafslutning 2010

Så nåede vi frem til afslutningen på forårets dressur. Tirsdag d. 8 juni hold vi traditionen tro en prøve for unghunde, åben klasse og vinder klasse. Det foregik i fint vejr, og heldigvis for det, for det trak lidt ud med at komme igennem alle øvelserne. Undskyld til dem der deltog, næste år skal vi nok sørge for at blive færdige, inden det bliver mørkt. Nå - den positive side af det er jo, at det var fordi rigtigt mange havde valgt at komme til den afsluttende prøve, og det er jo godt. Jeg håber, at det var både lidt fornøjeligt og lidt lærerigt at gennemføre øvelserne under den strenge dommers blik. Det kan jo godt påvirke en lille smule. Unghundene blev bedømt af Erik, som mente at der godt kunne trænes lidt mere. Det blev til en 2. præmie til Marco ført af Sten Nielsen. Holger og Jesper tog sig af Åben klasse, hvor der jo indgår både dressur og apportering. Der var nogen spredning på hundenes niveau - så de fleste skal vel fortsætte i åben klasse en sæson mere, for at få helt hold på opgaverne. Der blev en 1. præmie til Felica ført af Tage Guldbæk. Det er andet år for Felica i åben klasse top 3, så nu skal hun vist til at lege med de store hunde i vinderklassen. Vinder klassen blev bedømt af Henrik, der var meget imponeret over det høje niveau for alle hundene. Klassen blev vundet af Freke ført af Anders Jensen med fuldt pointtal i den udvidede apporteringsprøve, en flot præstation.


Aftenen blev afsluttet med varme pølser, sponseret af Gøl og uddeling af pokaler og præmier - gavekort og godbidder sponseret af FODERtilHUNDogKAT.dk.

Se billederne fra prøven her, der er flere billeder på vej.

Så hermed er vores forårs dressurkursus slut. Vi fortsætter - indtil der går sommerferie i alting - med at mødes til uformel vand og slæb træning tirsdag kl. 19.

- God sommer fra hundeudvalget

Ingen kommentarer: